Monday, 29 March 2010

Jalan Melaka..

Dah lama aku tak pergi Melaka.. Sekarang malam macam kurang meriah je.. Lampu-lampu neon dah kurang bersinar.. Mungkin jimat elektrik kot.. Atau pun dia orang padam lampu pasal menyokong kempen Earth hour pada malam tu (nak tau ape itu earth hour klik sini).

Malas la pulak aku nak menaip panjang.. Berhenti setakat ni dulu.. Jumpa lagi di waktu dan di hari yang sama minggu hadapan.. Akhir kata, jangan buang sampah merata-rata..



Wednesday, 17 March 2010

Test yang lain pulak..

Try sesuatu yang baru bagi aku.. HDR, tapi guna software trial (sebab tu ada nama software kat gambar tu).. Sesiapa ada software photomatix yg full version boleh la bagi kat aku.. Nak beli yang original mahal banget..huhuhu...