Tuesday, 20 July 2010

Drift @ Today not tomorrow..

Julung julung kali kejohanan drift telah diadakan di tapak letak kereta Today Market Seri Alam, Masai pada 17 & 18 Julai lepas.. Sukan yang sedang meningkat naik tetapi kurang 'sponsor' ini mendapat perhatian peminat-peminat sukan motor yang amat dahagakan acara-acara halal untuk ditonton.. Litar Pasir Gudang pula seperti hidup segan mati tak mau, aku rasa dah dekat 3 tahun litar tersebut tiada acara peringkat antarabangsa mahupun peringkat Malaysia, yang ada cuma 'drag race' pada malam minggu.. Aku tak minat 'race' macam tu..

1. Gambar mukadimah.. Kalau buat drift best gak ni..


2. Kereta pameran je ni..


3. Silvia.. Idaman kalbu..


4. Kaya bebenor tuan tanah kedaung ni..


5.


6.


7.


8.


9.


10.


Lebih gambar di Facebook gue..
Rashid Taib | Create Your Badge