Monday, 18 January 2010

Hari yang bosan

Hari cuti, aku bosan tak tau nak buat apa.. Tetiba kepala otak aku terpikir zoo, maka apa lagi, aku bersiap apa yang patut lalu terus ke Zoo Johor.. Seperti yang korang sedia maklum, Zoo Johor tidak la sehebat mana zoo di Malaysia, walaupun ianya antara yang terawal dibuka di rantau asia (1928)..

Kalau setakat nak bawa anak-anak tengok binatang aku rasa boleh la.. Tiket pun hanya RM2 dan binatangnya pun dah tahap nak pencen, semuanya macam malas je..



Buaya kemalasan menanti santapan..













Balik daripada zoo aku singgah ke Stadium Hoki Taman Daya pulak, menonton Liga Hoki Malaysia.. Masuk percuma, kalau kena bayar gerenti takde orang datang tengok.. Perlawanan antara Sapura lawan KLHC.. Aku menonton separuh masa je, pastu balik.. Hilang le kebosanan aku hari tu..




4 comments:

Anonymous said...

Akhirnya... Kebosanan diisi...

Rashid a.k.a apex said...

ya betul....

ai@reel said...

salam

lama x singgah kat blog kawan aku sorang ni.apa citer bro?dgr dah sambar d90?wah....ni boleh aku booking bulan 10 punya projek?ada berani?

cantik blog and gambar......perubahan yg bagus bro...

aku minta izizn letak blog ko kat aku di photo and lensa....

Rashid a.k.a apex said...

Kalau xde aral melintang InsyaAllah, xde hal..

Aku izinkan ko letak blog aku kat situ, jgn letak kat tong sampah sudah le...huhuhu...