Monday, 6 December 2010

Johor Bike Fest 2010..



Satu acara yang julung-julung kalinya membabitkan perhimpunanan mat-mat motor telah diadakan di Plaza Angsana JB.. Acara yang berlangsung selama 3 hari ini membabit pelbagai jenis & model motor dari yang kecil hingga yang besar, dari yang lama hingga ke yang baru.. Aku tak tau apa aktiviti yang diadakan selama 3 hari tersebut.. Aku hanya sempat menjenguk pada hari ahad je, tu pun dah hujung-hujung..


1. Geng Harley berbaris.. Exzos yang amat memekakkan telinga..


2. American Chopper.. Wannabe..


3. Tak sakit pinggang ke, absorber belakang pun takde..


4. Boleh buat cermin.. Ada gak yang kena sambar petir ni..


5. Macam tak lawa je moto ni.. Kaler tak kena kot..


6. Ali & David son..


7. Motor besar giler.. Siap ada radio.. Harga pun melampau..


8. Honda sayap emas.. Cari gear reverse tak jumpa..


9. Suzuki Hayabusa 1.3cc.. Banyak betul ikut konvoi..


10. Tayar dah sama besar dengan tayar kereta.. Menangis ni kalau nak tukar tayar (kalau aku la, owner dia ok je kot)..


11. R1.. Tak dapat beli, dapat amik gambar pun jadi le..


12.


13.


14.


15. Handle tak boleh tinggi lagi ke bang.. basib baik single seat, kalau tumpang mesti bau ketiak je le..


16. Bikers sejati..


17. Motor sepanjang zaman.. Aku rasa kalau buat macam standet kilang lagi lawa..


18. Motor zaman perang.. Tak tau berapa cc ni.. Enjin kecik je..


19. Suzuki katana.. Lampu depan flip.. rare ni..


20.


21. Dah jadi apa dah moto ni.. tgk enjin macam EX-5.. tapi tak dapat dikenalpasti spesis apa sebenarnya..

1 comment:

MiNi COoPeR said...

Lama xupdate blog... Puas ati x??